CvA JCI Nederland in studio First Impression audiovisueel.jpg

De volgende teams zijn nog op zoek naar enthousiaste leden die op projectbasis het team willen ondersteunen: Legal, Secretariaat en PR & Communicatie. Ben jij benieuwd hoe jij kan helpen? Of waar jouw skills van pas kunnen zijn? Kijk dan naar de openstaande vacatures! 


Team PR & Communicatie is op zoek naar enthousiaste leden! Ben jij benieuwd hoe jij kan helpen? Kijk dan eens naar onderstaande vacatures! Als je meer wilt weten kun je contact opnemen met Karin van Beek (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Met spoed: Lid Social Media Team 

Wil je in 2021 meehelpen de zichtbaarheid te vergroten door de social media accounts van JCI Nederland te beheren? Dit doe je samen met 3 andere teamgenoten. Zo kun je het werk verdelen en verzinnen jullie samen creatieve post of stories vanuit JCI Nederland (m.b.v. contentkalender en Hootsuite). Je zet activiteiten van onze kamers in de schijnwerpers op onze kanalen. Enthousiast en wel/geen ervaring: join the team! #mooiekansomlandelijkactieftezijnennetwerkuittebreiden #metdiehashtagsdoejijvastbeter

Nieuw binnen JCI: Creatieve Pool

In 2021 zetten we graag een pool van JCI creatievelingen op: (hobby) fotografen, ontwerpers, video editors, woordkunstenaars etc.Het gebeurt weleens dat wij materiaal nodig hebben om als JCI professioneel voor de dag te komen. Het zou fijn zijn als we dan een beroep op je mogen doen (en als het een keertje niet lukt: nee is ook een antwoord). In goed overleg en helderheid vooraf qua timing en wensen vinden wij (ook) prettig. Denk aan fotograferen bij een JCI of partnerevent, beeld voor sociale media opmaken, videobeelden van een CVA editen etc. 


Met Lisa Niehoff en Juliette Schouten bestaat het team Secretariaat volgend jaar al uit hele leuke leden naast mijzelf, maar we zijn nog op zoek naar meer teamleden! 

Waarom is het team Secretariaat zo leuk vraag je je misschien af. Sowieso is lid zijn van een landelijk team een hele leuke ervaring. Je leert nog meer mensen kennen binnen het JCI-netwerk, waarbij vaak nieuwe vriendschappen ontstaan. Daarnaast krijg je binnen het team Secretariaat een uniek kijkje in de bestuurlijke- en organisatorische kant van onze vereniging. En staan er voor 2021 natuurlijk een aantal hele leuke events op de planning waar je een bijdrage aan kunt leveren. 

Ook wanneer je een gedeelte van het jaar beschikbaar bent of de voorkeur hebt voor een deel van de taken kom ik graag met je in contact. Wil je meer info? Of ben je nu al enthousiast? Neem dan contact op met mij via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Wil jij je juridische skills inzetten om JCI het beste te laten halen uit samenwerkingen? Heb jij altijd al de kamers willen adviseren en helpen waar nodig bij juridische zaken?

Dan is Team Legal hèt team voor jou! Wij zoeken een topper die van aanpakken houdt, flexibel is én in het dagelijks leven werkzaam is als jurist(e), kandidaat-notaris of advocaat.

Interesse of meer info?! Neem dan gelijk contact op met mij op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.