Cva JCI Nederland vanuit studio in Tilburg 1.jpg

Langzaam gaan we weer richting het einde van het jaar. En dat betekent dat we richting de uitreiking van de felbegeerde JCI Awards gaan! Afgelopen jaar zijn er, ondanks of juist dankzij de coronacrisis, ontzettend veel mooie en nieuwe initiatieven voorbij gekomen: zowel fysieke op anderhalve meter afstand als digitaal, gericht op business, persoonlijke ontwikkeling, de lokale maatschappij of internationale verbinding. 

Sommige leden hebben net even dat extra stapje harder gelopen om de Kamer bij elkaar te houden, of de kar getrokken voor een mooi project. We zetten graag al die leden, Kamers en projecten in het zonnetje die afgelopen jaar écht een verschil hebben gemaakt. Want hoe rot het jaar op sommige momenten ook was, we hebben ook best een hoop om trots op te zijn en te vieren met elkaar!

De titels van onze awards zijn zo veel als mogelijk in lijn met de internationale JCI Awards. Op die manier kunnen we winnende awards in Nederland straks ook indienen voor de awards tijdens het internationale Europese Conventie en het Wereldcongres. Zodat ze internationaal ook zien welke gave inspirerende impact projecten er in Nederland gebeuren. 

Belangrijk om te weten:

  • Er zijn zestien awards, nieuwsgierig welke? Bekijk hier de categorieën waarvoor je kunt inzenden: https://mijn.jci.nl/project-gallery/nationale-awards
  • Dossiers kunnen worden ingediend tot maandag 20 december 2021 23:59 uur!
  • Voor het indienen van een JCI Award moet een aanvraagformulier (dat is 'maar' twee pagina’s) worden aangeleverd
  • Oh en we zoeken ook nog juryleden om al die gave inzendingen te beoordelen. Iets voor jou?

Meer details over de JCI Awards, het aanmelden en het beoordelen vind je hier: https://mijn.jci.nl/bestuurszaken/awards-proces-indienen

Dus, zet het onderwerp Awards snel nog op de kameragenda van november of december en verras ons met een overtuigende en krachtige inzending!