CVA 2020- JCI KENNEMERLAND-4544 - JCI Nederland.jpg

Op 29 en 30 september vieren we samen met jou dat LINDA. 15 jaar bestaat. Waar kunnen we dat beter doen dan op LINDA.festival, dé plek waar we samen kunnen lachen, sporten, shoppen, dansen en eten? En omdat JCI en LINDA. al enkele jaren een mooie partnership hebben - samen helpen we gezinnen met een minimum inkomen aan een extraatje - mogen wij met tien euro korting naar dit gave festival. 

LINDA.festival

LINDA.festival is het festival van de makers van LINDA. speciaal voor de allerleukste vrouwen van Nederland. Het is een uniek evenement waar het merk LINDA. tot leven komt. Je kunt er genieten van muziek en lekker eten en drinken. Verder kun je er dit jaar nog meer shoppen, komt er een LINDA.tent met intieme optredens en entertainment, hilarische lessen volgen in de LINDA.school , allerlei beautybehandelingen ondergaan in de beauty wasstraat én diverse hysterische workshops met de leukste BN’ ers volgen. Het programma, de locatie en alle andere belangrijke informatie kun je vinden op de speciale festival website.

Korting voor JCI-ers

Als dank voor onze samenwerking beidt LINDA. ons een korte van 10 euro bij aankoop van twee tickets voor het LINDA.festival. Dus jij betaalt niet 40 maar 30 euro om samen met een vriendin het festival in Zaandam te bezoeken. Om gebruik te maken van deze korting moet je voor 15 juli je kaartjes bestellen en bij het boeken '2TCNDRNDF18' gebruiken.

 

LINDA.FOUNDATION

1 op de 9 kinderen in Nederland groeit op in armoede. Dat kan betekenen dat je niet kunt sporten, geen lekkere warme jas hebt en nooit op vakantie gaat. Omdat kinderen nooit verantwoordelijk zijn voor de financiële problemen, maar er wel onder lijden, wil LINDA.FOUNDATION ze een steuntje in de rug geven. JCI is een van de partners van LINDA. met wie zij sinds 2013 al meer dan 12.000 gezinnen fijne feestdagen heeft bezorgd. Door ze een feestpakket aan te bieden. In dit pakket zitten bonnen voor Albert Heijn, Hema, Intertoys en C&A en een cadeaukaart voor een gratis knipbeurt bij ANKO-kappers. De teller is weer gaan lopen: in 2018 hopen wij 4000 gezinnen onvergetelijke feestdagen te bezorgen met lekker eten, een cadeautje in de schoen, een feestelijke outfit en een professionele knipbeurt bij de kapper. 

Wil jij hier meer over weten en met je Kamer een mooie actie organiseren om hier aan bij te dragen? Kijk op www.lindafoundation.nl of neem contact op met team Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..