CVA 2020- JCI KENNEMERLAND-4584 - JCI Nederland.jpg

Growth & Development Academy 2022

Kalender
Trainingen
Datum
2 sept 2022 - 4 sept 2022
Url
https://forms.gle/ytXmt9QK36jdSPcu6

Beschrijving

Tijdens het weekend van 2, 3 en 4 september 2022 organiseert JCI Nederland een internationale Academy die helemaal in het teken staat van ledengroei en ledenbehoud: de JCI Growth & Development Academy!

Heeft jouw Kamer hulp nodig bij het werven van leden, bij het bepalen wat jullie Kamer nu zo uniek maakt en bij de communicatie om de Kamer op de kaart te zetten? Of heeft jouw Kamer een flinke doorstroom van leden en wil je ze graag langer bij de vereniging houden? Tijdens dit weekend zorgen we voor de tools om deze stappen te kunnen maken in jouw Kamer, er is ruimte voor het delen van jullie hulpvraag en samen brengen we de kansen en mogelijkheden in kaart.

Dit doen we niet alleen, we slaan de handen ineen met JCI België en de Wirtschaftsjunioren Deutschland. Op deze manier leren we niet alleen van andere leden uit andere landen, maar leren we ook nog eens een hoop nieuwe mensen kennen nu het allemaal weer kan en mag!

Heb je interesse, vul dan vooral vast dit Google Form in (https://forms.gle/ytXmt9QK36jdSPcu6).

Wil je meer informatie over de Growth & Development Academy, stuur Tessa van den Dolder dan een bericht via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Data:         2-3-4 september 2022
Locatie:      NNTB, maar we denken aan de regio Limburg
Kosten:      Maximaal €50,-
oertaal:      Engels