CVA 2020- JCI KENNEMERLAND-4584 - JCI Nederland.jpg

Basics 4 Trainers (online)

Kalender
Trainingen
Datum
30 jan 2021 09:00 - 31 jan 2021 13:00

Beschrijving

Basics for JCI Trainers is een traject van twee dagen waarin je leert over de leerstijlen van volwassenen en het leerproces dat zij doormaken. Tevens krijg je inzicht in welke rol je als trainer hebt en welke werkvormen je kunt gebruiken. Deze tweedaagse is de ideale cursus voor leden die willen leren hoe ze een volwassene een nieuwe vaardigheid aanleren.

In deze training komt het credo van JCI ‘learning by doing’ volledig tot zijn recht: als je na deze training aan de slag gaat als trainer, faciliteer je de groei van anderen, terwijl je aan je eigen ontwikkeling werkt.

Basics for JCI Trainers is een traject van twee dagen die tot een aantal jaar geleden deel uitmaakte van de Official Courses van JCI. Ofschoon de training internationaal niet meer wordt aangeboden, behoort deze 2 daagse tot het verplichte voortraject om trainer te worden binnen JCI Nederland. In 2014 is de training in een nieuw jasje gestoken en behoort daarmee tot de serie Nederlandse JCI-producten.

Praktische informatie:

  • Minimum aantal deelnemers: 12 
  • Maximum aantal deelnemers: 16

Kosten: € 275, - 

Registreren: via Team Training & Development op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.